Motivace | Jídelníčky | Tréninky
Úvod > Recenze
Ohodnoťe nás!

Jak nás hodnotíte vy?

22-09-2018

Nentopponge online slot machines <a href="https://casinoo.ooo/">casino games slots free</a> seneca niagara casino <a href="https://casinoo.ooo/">blue chip casino</a> | https://casinoo.ooo/ - play free vegas casino games https://casinoo.ooo/ - free vegas casino games

22-09-2018

potsmemesee lady luck online casino <a href="https://onlinecasino888.us.org/">online casino bonus</a> casino online slots <a href="https://onlinecasino888.us.org/">free casino</a> | https://onlinecasino888.us.org/ - best online casinos https://onlinecasino888.us.org/ - casino blackjack

22-09-2018

Femeomibrof old vegas slots <a href="https://slotonline.icu/">wizard of oz slots</a> caesars slots <a href="https://slotonline.icu/">hot shot casino slots</a> | https://slotonline.icu/ - vegas casino slots https://slotonline.icu/ - free slots hollywood

22-09-2018

potsmemesee slots for free <a href="https://playslotsonline.icu/">free slots machines</a> free video slots <a href="https://playslotsonline.icu/">play free slots for fun</a> | https://playslotsonline.icu/ - house of fun slots https://playslotsonline.icu/ - goldfish casino slots free

22-09-2018

easemopsypeno las vegas free slots <a href="https://slotsrealmoney.icu/">free vegas slots online casino</a> free vegas slots online casino <a href="https://slotsrealmoney.icu/">slots free games</a> | https://slotsrealmoney.icu/ - heart of vegas slots https://slotsrealmoney.icu/ - vegas slots online free

21-09-2018

HepWaxvagWeedia bonus casino <a href="https://playcasinoslots.ooo/">real casino slots</a> real money casino <a href="https://playcasinoslots.ooo/">doubleu casino</a> | https://playcasinoslots.ooo/ - harrah cherokee casino https://playcasinoslots.ooo/ - maryland live casino online

21-09-2018

HepWaxvagWeedia quick hit slots <a href="https://slotgames.icu/">online casino slots no download</a> infinity slots <a href="https://slotgames.icu/">heart of vegas slots</a> | https://slotgames.icu/ - slotomania on facebook https://slotgames.icu/ - slots for free

21-09-2018

easemopsypeno free casino slot games <a href="https://slotsrealmoney.icu/">heart of vegas free slots</a> online casino slots <a href="https://slotsrealmoney.icu/">world class casino slots</a> | https://slotsrealmoney.icu/ - free games online slots https://slotsrealmoney.icu/ - vegas slots free

21-09-2018

Lucie Byla jsem velmi nespokojená. A pozor, špatné recenze se tady mažou, tak jsem zvědavá jak dlouho to tady bude... Od začátku... První den hned zařadili do jídelníčku potravinu kterou nemůžu (a to jsem je na to několikrát upozornila), pak zařazení výrobku který už se nevyrábí - po upozornění mi nedali žádný návrh čím tyhle jídla nahradit. No a pak celková komunikace, když byl problém raději nepodepsali, vůbec to nedoporučuji matkám co kojí, přišla jsem o mléko... No a lhaní o délce programu...

21-09-2018

HepWaxvagWeedia plainridge casino <a href="https://playcasinoslots.ooo/">hampton beach casino ballroom</a> parx casino online <a href="https://playcasinoslots.ooo/">empire city online casino</a> | https://playcasinoslots.ooo/ - online casino gambling https://playcasinoslots.ooo/ - slot machines

21-09-2018

HepWaxvagWeedia best online slots <a href="https://slotgames.icu/">free online slots no download no registration</a> free slots online no download no registration <a href="https://slotgames.icu/">penny slots free</a> | https://slotgames.icu/ - free slots 777 https://slotgames.icu/ - free slots online no download

21-09-2018

HepWaxvagWeedia free casino games vegas world <a href="https://onlinecasino2018.us.org/">free slots casino games</a> doubledown casino <a href="https://onlinecasino2018.us.org/">foxwoods online casino</a> | https://onlinecasino2018.us.org/ - free casino games slots https://onlinecasino2018.us.org/ - gsn casino

21-09-2018

DexyDymnAmata vegas casino online <a href="https://onlinecasinoo.icu/">hollywood online casino</a> empire city casino <a href="https://onlinecasinoo.icu/">playmgm nj casino online</a> | https://onlinecasinoo.icu/ - morongo casino https://onlinecasinoo.icu/ - best online casino

21-09-2018

Droleslebra mobile tracker for android phone <a href="https://phonespy.us.com/">cell phone tracker</a> phone tracker free with just phone number <a href=" https://phonespy.us.com/">best free text spy app</a> | https://phonespy.us.com/ - spyware for cell phones https://phonespy.us.com/ - cell phone spying without installing software

21-09-2018

Extinsspoop northern quest casino <a href="https://slotsonline.ooo/">virgin casino online nj</a> hollywood online casino <a href="https://slotsonline.ooo/">mohegan sun online casino</a> | https://slotsonline.ooo/ - high 5 casino https://slotsonline.ooo/ - choctaw casino

21-09-2018

Extinsspoop free casino games slot machines <a href="https://onlinecasinoplay.us.org/">online casinos</a> tropicana online casino <a href="https://onlinecasinoplay.us.org/">virgin online casino</a> | https://onlinecasinoplay.us.org/ - online casino slots https://onlinecasinoplay.us.org/ - casino games free

21-09-2018

Extinsspoop igt free slots <a href="https://vegasslotsonline.icu/">free slots vegas world</a> liberty slots <a href="https://vegasslotsonline.icu/">vegas casino slots</a> | https://vegasslotsonline.icu/ - wheel of fortune slots https://vegasslotsonline.icu/ - slots lounge

21-09-2018

Extinsspoop best online casinos <a href="https://slotsonline.ooo/">choctaw casino durant oklahoma</a> sugarhouse casino online <a href="https://slotsonline.ooo/">jack online casino</a> | https://slotsonline.ooo/ - rivers casino pittsburgh https://slotsonline.ooo/ - parx casino online

21-09-2018

Droleslebra cell phone spy software <a href="https://phonespy.us.com/">phone tracker</a> free phone tracker <a href=" https://phonespy.us.com/">absolutely free cell phone tracking</a> | https://phonespy.us.com/ - locate a cell phone position free https://phonespy.us.com/ - iphone tracker by phone number

21-09-2018

Extinsspoop online casino slots <a href="https://vegasslotsonline.icu/">free casino slots no download</a> goldfish casino slots free <a href="https://vegasslotsonline.icu/">slots online</a> | https://vegasslotsonline.icu/ - heart of vegas free slots https://vegasslotsonline.icu/ - slotomania on facebook

21-09-2018

Extinsspoop casino play <a href="https://onlinecasinoplay.us.org/">free casino games no download</a> free casino games sun moon <a href="https://onlinecasinoplay.us.org/">zone online casino</a> | https://onlinecasinoplay.us.org/ - lady luck https://onlinecasinoplay.us.org/ - casino games slots free

21-09-2018

Expiniunionee jack online casino <a href="https://onlinecasinox.icu/">online casino reviews</a> lady luck <a href="https://onlinecasinox.icu/">northern quest casino</a> | https://onlinecasinox.icu/ - oxford casino https://onlinecasinox.icu/ - fortune bay casino

21-09-2018

Nentopponge play slots online <a href="https://realmoneyslots.icu/">free slots</a> slots online <a href="https://realmoneyslots.icu/">free online slots vegas world</a> | https://realmoneyslots.icu/ - buffalo gold slots https://realmoneyslots.icu/ - free vegas world slots

21-09-2018

Extinsspoop mystic lake casino <a href="https://slotsonline.ooo/">pechanga casino</a> pala casino <a href="https://slotsonline.ooo/">northern quest casino</a> | https://slotsonline.ooo/ - gsn casino https://slotsonline.ooo/ - jack online casino

21-09-2018

Nentopponge online casino slots no download <a href="https://realmoneyslots.icu/">brian christopher slots</a> monopoly slots <a href="https://realmoneyslots.icu/">online slot games</a> | https://realmoneyslots.icu/ - heart of vegas slots https://realmoneyslots.icu/ - jackpot party casino slots

18-08-2018

Romča Jídelníček a cvičební plán dorazil do týdne. Dokoupím suroviny a jde se na to, vypadá to super:-)

26-07-2018

Markéta Nechala jsem si zhotovit jídelníček s tréninkem, po měsíci a půl totální změna těla a energie během dne, 7kg dole, o cm ani nemluvě, člověk sleduje jak tuk mizí a svaly se derou na povrch. Chce to jen pohyb a do začátku pevnou vůli, popravdě první hubnoucí plán který funguje a neustále u něj jim, navíc to co mi opravdu chutná! Díky

25-07-2018

Aatmopsgat Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps. https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-50-mg-pris/

23-07-2018

Lucie Už jsem vyzkoušela několik jídelníčků ,ale tenhle me překvapil,ze se skládá z běžně dostupných surovin a je jednoduchý na přípravu.Už se těším na výsledky.Cvičební plán zvládnou i začátečníci,nic přehnaného😉Všem přeju pevnou vůli za novým snem,děkuji

18-05-2018

Hanka Dnes mi přišel jídelníček a cvičební plán. S jídelníčkem jsem spokojená a též i s cvičením plánem. Už teď jsem zvědavá jaké budou změny.

09-05-2018

Monika Jídelníček a cvičební plán dorazily do 3 dnů. Jídelníček mne velice překvapil, je tam plno hodnotných jídel, že je vidět, že nebudu hladovět. Chvilkami jsem si i říkala, jestli to vůbec sním. Ale už se na to těším, jsem zvědavá jak půjde rychle úbytek cm :).

07-05-2018

Kamila Jídelníček a tréninkový plán dorazil hned za 3 dny. Vypadá to velice dobře a už se těším na první výsledky.

25-04-2018

Veronika Jídelníček i cvičící plán přišel brzy. Z jídelníčku jsem nadšená žádná hladovka a vše co mám ráda. Od pondělí začínám a už se moc těším na výsledky.

25-04-2018

Jana Jedálniček a tréningový plán prišli v poriadku asi po týždni. Je super ze jedlá su zostavené z dostupných surovín. Dúfam že zmena bude viditeľna 🙂

15-04-2018

Lucie B. Jídelníček a tréninkový plán dorazily v pořádku asi za týden. Oboje vypadá velice dobře a už se těším až začnu. Super je, že je jídelníček sestaven opravdu z běžně dostupných potravin :-) Snad pokroky uvidím co nejdříve :-)

17-03-2018

Jana Jídelníček + tréninkový plán dorazil po necelých dvou týdnech a obojí vypadá dobře. Začínám tak jsem zvědavá na pokroky.

27-01-2018

Petra Jedalnicek aj plan dorazil po tyzdni, v planu je odkaz, ze v pripade otázok nevahat a kontaktovat, tak som kontaktovala a spatna vazba uz nie je ziadna :(, to az tak zasadne nevadi, ale bolo by lepsie keby som odpoved dostala, jedalnicek je v pohode, vsetko dostupne bezne v potravinách, tipy na recepty su neskutocne, zatial mi vsetko chutilo, cvicebny plan je tiez v pohode, zacinam sa po dvoch tyzdnoch citit lepsie, takze verim, ze postupnými krokmi k tej premene pride :)

25-01-2018

Monika Po týdnu jsem dostala jídelníček i plán. Jídelníček vypadá moc dobře, plán zatím nemůžu posoudit, až začnu cvičit určitě dám vědět. Překvapilo mě, že není popsáno, jaké jednotlivé cviky dělat každý den, ale je to obecně. Už jen začít a doufat, že proměna bude. Děkuji :) Už se těším na první cvičení.

18-01-2018

Ivona Jedalnicek a plan mi dosli presne po tyzdni a som nad mieru spokojna ako jedalnicek vyzera..Je pestry,nieje tam dokolecka to iste...A treningovy plan je tiez super..Dakujem este raz za ochotu a za rychle spracovanie!!!!!!!!:).

16-01-2018

Monika Jídelníček i plán cvičení dorazil:-)a vypadá to super..Jen dokoupím suroviny a jdu na to:-)dííky

15-01-2018

Vendula Jídelníček i tréninkový plán přišel cca po týdnu. Trochu jsem se bála, aby nebyl nějak extra radikální změnou pro mě, ale vypadá úplně super! :) Moc mě to překvapilo. Jen dokoupím věci, které jsem doma neměla a jdu do toho! :)

14-01-2018

Veronika Dobry den, došla mě dneska na email faktura, nemam internetove bankonctvi, prosim o radu,jak poslat penize, předem děkuji

10-01-2018

Eliška Jedálniček s tréninkom prišiel za 8 pracovných dní teším sa. Dakujem

06-01-2018

Romča Jídelníček + trénink dorazil asi po 14 dnech. Jídelníček i trénink vypadá dobře . Děkuji

04-01-2018

Michaela Jídelníček + trénink dorazil asi po 10 dnech, kdy jsem se připomněla. Jídelníček celkem v pohodě, akorát mě překvapilo, že mi tam dali ovesnou kaši, kterou jsem uváděla, že nesním :-( A ty angličáky v tom tréninku moc teda nedávám, jinak v pořádku :-)

27-12-2017

Pavlína Jídelníček dorazil přesně po týdnu, jak bylo slíbeno. Komunikace na 1. Jídelníček vypadá dobře, vše z dostupných potravin, nic komlikovaného. Děkuji. ZAČÍNÁM :-)

07-12-2017

Romana Jídelníček i trénink dorazil přesně po týdnu ,tak jak bylo slíbeno. Suroviny super ,vše z potravin ,které má člověk běžně doma . Dekuji a co nejdříve se na to vrhnu !

06-12-2017

Baruš Jidelnicek + trenink dorazil v poradku, cca kolem 3tydnu. Trenink bude fajn,spise se obavam jidelnicku (toto vse mam snist..). No, ted uz jen zacit :-)

30-11-2017

Antónia Jedálniček+tréninkový plán,došiel skoro na otočku:-),hneď po zaplacení.Super,tréninkové plány ,tie dám bez problémov aj s jedálničkom nebude problém,ak budem stíhať si všetko nachystať stále o deň skôr:-).Dám to,ďakujem.

20-10-2017

Oksana Jídelniček + trénink přišly až za měsíc, trénink super, a ten jídelniček...nevím...však uvidíme.

20-10-2017

Gabriela Jídelníček i trénink došel v pořádku a celkem pěkně zpracovaný, takže se do toho můžu konečně pustit. Chápu obrovské administrativní zatížení, ale už jsem se začínala bát, že jsem peníze vyhodila z okna :-) V klidu jsem se asi 2x připomněla a nyní po měsíci vše přišlo, tak teď už jen dodržet a doufat, že to zabere. Trénink se dá zvládnout, resp. ke svému přidám několik cviků navíc a intenzitu, jídelníček mi zatím připadá reálný, akorát začnu chodit manželovi na protein :-) :-) :-) Moc děkuji, G.

20-10-2017

Katka Jídelníček přišel asi s 3 týdenním spožděním, jídelníček mi přijde jednotvárný ale to nevadí stačí různě kombinovat tak potom budou výsledky vidět 😊

20-10-2017

Anastázie Zdravím, mohu jenom doporučit, vše došlo v pořádku během slíbené (týdenní) lhůtě. Jídelníček i trénink vypadá super. Vyzdvihnout bych chtěla přidané odkazy k cvikům. komunikace též bez problému. Děkuji A.S. :-)

19-10-2017

Romana Vše došlo jak má.Po týdnu jsem se připoměla a druhý den mi bylo vše poslané.Komunikace bez problémů.

18-10-2017

Andrea Vše dorazilo, překvapil mě jídelníček a to že je jen na týden. Tak pak asi jen obměňovat s přiloženými recepty. Tak hurá na nákup a začít. Díky

09-10-2017

Michaela Trošku so zdržaním,ale všetko došlo.Už sa len pustiť do toho😉

07-10-2017

Nicolette Aj keď trošku s opozdením ale predsa mi všetko prišlo :) jedálniček aj tréning vyzerajú super tak už len začať :) Ďakujem

02-10-2017

Veronika Vše dorazilo v pořádku za cca 3 dny, dokonce ještě dříve než jsem to zaplatila. Jídelníček na týden, spousta receptů. Tak uvidíme .....

26-09-2017

Andrea Vaše dorazilo v pořádku. Spousta receptu. Jídelníček a cvičební plán vypadá dobře.

21-09-2017

Lenka Opožděně ale konečně vše přišlo. Snad to zvládnu.

13-09-2017

Nataša Jídelníček dorazil po týdnu,dodržuji třetí den. Jídla dostatek,netrpím pocitem hladu. Jde jen o to,ovládnout chutě. Ale když je motivace.....

04-09-2017

Šárka Vše dorazilo s menším zpožděním. Vzorový jídelníček jen na týden, ale dostatek receptů i s možnou obměnou. Některé věci nejsem zvyklá jíst, tak uvidíme. Nemám moc času vařit, mám malé dvojčátka, ale snaha bude :-) Překvapilo mě množství vajíček. Určitě pošlu další dojmy až začnu. Takže HURÁ DO TOHO :-)

23-08-2017

Jana Vše došlo v pořádku, akorát asi skoro po 6. týdnech. Vypadá to dobře, akorát nejím ananas, který jsem i uváděla do dotazníku. Tak uvidím, jestli budu mít výsledky, vše potřebné nakoupím a v pondělí začnu :-)

22-08-2017

Valčíková Jídelníček i trénink v pořádku jíž po týdnu došel:) jdu do toho !! :)

12-08-2017

Libuše Škantová Jídelníček přišel se zpožděním, avšak jsem s ním spokojena. Děkuji!

09-08-2017

Zuzka B. Vše došlo jak mělo, rychlá a vstřícná komunikace. Jídelníček pestrý a jsem překvapená množstvím jídla. Zbytek je na mě...:)

08-08-2017

Nela Jídelníček dorazil se 14 denim zpožděním, ale neva hlavně že už ho mám a vypadá dobře. 👍 Další recenze až se dostaví výsledky 😉 Dekuji.

07-08-2017

Lucie D. Dobrý den, rozpis cviků dorazil v termínu (týden), vše je srozumitelné a vypadá to dobře. těším se na výsledky. děkuji.

01-08-2017

Žaneta Vše došlo v pořádku a v termínu, který byl slíben (tedy týden). Komunikace perfektní. Jídelníček je krásně pestrý a recepty jsou zajímavé a i odpovídají tomu, co mi chutná. Tréninkový plán je také hezky udělaný a poskládaný. Děkuji a těším se až se na to vrhnu :-)

31-07-2017

Daniela Vše v pořádku a těším se až se do toho obuji. Děkuju moc za jídelníček který je pestrý a rozmanitý . Snad při dvou dětech urvu si čas pro sebe .

26-07-2017

Simona Prislo zhruba za tyden, vse v poradku, jen teda to jsou strasne velke porce. ani predtim jsem tolik nejedla. Neda se to snist. I manzel, ktery ji za dva s tim ma problem.

19-07-2017

Lidka M. Dnes mi došel jídelníček a trénikový plán, oboje působí dobře. Uvidíme, jak se budu držet, bude pro mě těžší se donutit pravidelně cvičit. Jen mě mrzelo, že to trvalo déle, než bylo slíbeno a na dotazy nikdo nereagoval, ale chápu, že nejsem jediná. Díky, o výsledcích dám vědět!

19-07-2017

Lidka M. Dnes mi došel jídelníček a trénikový plán, oboje působí dobře. Uvidíme, jak se budu držet, bude pro mě těžší se donutit pravidelně cvičit. Jen mě mrzelo, že to trvalo déle, než bylo slíbeno a na dotazy nikdo nereagoval, ale chápu, že nejsem jediná. Díky, o výsledcích dám vědět!

19-07-2017

Lucie Pondělová Jídelníček i trénink v pořádku jíž po týdnu došel...děkuji jdu do toho...

18-07-2017

Jana Koudelkova Jidelnicek s treninkem dnes doslo..prvni pocitu sou dobry..jdeme bojovat s kily..

18-07-2017

Eliška Vše nakonec došlo v pořádku,to čekání si myslím stálo za to👍🙂no a teď už je to na mě!Tak se musím do toho rychle pustit,abych vám mohla co nejdřív ukázat výsledky,Díky moc😄

18-07-2017

Eva Suskiová Jídelníček + trenink došel v pořádku. Vše je OK,díky moc :-)

16-07-2017

Kristýna Porupková Vše došlo v pořádku, komunikace též vynikajicí, sice došel jídelníček o trochu později ale to se dalo čekat když toho mají hodně... za mě super.. :) a ted ? jde se makat o sto šest... :) děkuji vám moc.. :)

16-07-2017

Blanka Vše došlo s pomalu měsíčním zpožděním,ale už je doma.😃tak jdem makat 💪💪💪

16-07-2017

Blanka Vše došlo s pomalu měsíčním zpožděním,ale už je doma.😃tak jdem makat 💪💪💪

16-07-2017

Alice Jidelnicek a cviceni je doma,tak hura do toho.Dekuji moc.Vse super:-)

07-07-2017

Zuzana Dvořáková Jsem velice spokojená. Jídelníček dorazil, hned jak to půjde začínám s těším se na výsledky. Moc děkuji Zuzka

29-06-2017

Andrea Jídelníček super, vše co jím normálně jen v jiných kombinacích, akorát mi toho přijde moc a na mně je tam víc masa. A mám tam i sladké dobroty 😊 Cvičení taky srozumitelné a jasně popsané. Snad se brzo budu moct pochlubit vysledkama.

29-06-2017

Zuzana Po 3 týdnech už jídelníček došel,trénink vypadá dobře a jídelníček ještě líp. Už jen začít

28-06-2017

Liduš Opožděně, ale došlo. Jídelníček pestrý a trénink - už při prohlížení cviků jsem se docela zapotila, tak uvidíme

26-06-2017

Lucia Jedalnicek aj trening dosli. Dakujem.

20-06-2017

Martina Dvořáková Doporučuji! Přišel mi jídelníček a trénink. Na jídelníčku se mi líbí, že je snadno připravitelný, nic složitého, a hlavně petrý. Tréninky vypadají taky moc lákavě. Doporučuji všem, co uvažují o této přeměně ze superpřeměnou :-)

17-06-2017

Klüglová Daniela Děkuji moc za vše došlo to v pořádku.

12-06-2017

Romana Balíček (jídelníček a trénink) došli se zpožděním,ale došli. Už se těším. Děkuji

23-05-2017

Katka Vše došlo v pořádku, netrvalo to tedy 7 dní, ale téměř tři týdny, ale nakonec vše dorazilo. Jídelníček je pestrý a vypadá velmi dobře.

21-05-2017

Jana Vše došlo v pořádku - jídelníček i cviky. Těším se, až se do toho vrhnu! Moc díky a pak pošlu výsledky

21-05-2017

Klára Chci poděkovat vše došlo v pořádku, teď už jen vydržet a poté Vám zašlu svoji přeměnu.

11-05-2017

Tereza Janská Co se týče komunikace, z počátku snaha byla, potom už to trochu vázlo. Jídelníček i trénink dorazil sice trochu se zpožděním, ale dorazil. Ohledně jídelníčku samotného už ale tak nadšená nejsem. Je poměrně jednotvárný, prostě příloha, maso + zelenina. Chybí mi v něm např. luštěniny, pestřejší suroviny typu quinoa, atd, naopak jsou v něm suroviny, o kterých jsem uvedla v dotazníku, že je nejím nebo nemohu v zahraničí sehnat. Možná jsem měla být v dotazníku konkrétnější.

21-04-2017

Veronika Jídelníček vypadá lákavě a trénink snad také zvládnu. Už se těším, až nakoupím suroviny a začnu. Snad ty výsledky budou brzo vidět :-) každopádně superpřeměnu doporučuju!

20-04-2017

Hana Chtěla bych poděkovat vše došlo v pořádku .Je tam spoustu informaci a zajímavé a jednoduché jídla ..Začínám dnes.. Sem zvědavá jak dlouho mi to vydrží 😃Každopádně děkuji ..

10-04-2017

Sylvia Malíková Mila Superpremena! Chci Vam moc podekovat za moc prima e-book a Vase sluzby. Je tam spousta informaci ktere jsou prinosem, jsou jednotne a je videt ze se tomu nekdo skutecne venoval! Moc dekuji, dobra prace a drzim palecky a tesim se na dalsi!! Sylvie

09-04-2017

Nikol ahoj, tak jidelnicek i trenink prisel, sice se zpozdenim, ale prisel. Tak uvidime jak to pujde a dam za cas vedet, jak to se mnou vypada, dekuji.

07-04-2017

Helen Jídelníček přišel asi z dvou týdenním zpožděním. To by teda nevadilo, ale půl jídelníčku mám psanou ve slovenštině půl v češtině. Uvidíme po dodržování.

06-04-2017

Stáňa Tak dnes vše dorazilo . O víkendu nakoupím a od pondelí začínám. Moc děkuji a snad to za funguje. Všem nám držím palce.

29-03-2017

Jana K Ahoj, prvotní reakce byly celkem rychlé, později začala komunikace mírně váznout (jak přes mail, tak FB), nicméně nakonec vše dorazilo asi se 14ti denním zpožděním (nereagování velmi kazí dojem, stačila by reakce s odůvodněním proč je zpoždění). Tréninkový plán vypadá dobře, tak uvidíme... zatím děkuji

22-03-2017

Stanka Ahoj, komunikácia zo začiatku trošku viazla jak cez email, tak FB, ale nakoniec všetko super. :) Tréningový plán dorazil, vyzerá super, dnes začínam, tak už sa teším, keď budem vidieť nejaké zmeny!! :) Zatiaľ moc ďakujem...

22-03-2017

Petra Ahoj, jídelníček i cvičební plán dorazil, vše přehledné, od zítra jdu na to :-) Těším se na výsledky

21-03-2017

Hanka :) Ahoj, s jidelnickem jsem spokojena,dneska jsem začala se stravou a těším se na výsledky 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Za 3 měsíce pošlu fotku ke srovnání 💪💪💪💪💪 S treninkem si poradim hravě,všechno je přehledné 👍👍👍 krásný den všem a mnoho úspěchů 🙌🙌🙌

21-03-2017

Timea takže od budúceho týždňa začínam,došlo mi dneska všetko čo som objednávala.....zatial dakujeeeeem

20-03-2017

Monika Ahoj, jsem spokojená. Jídelníček i trénink dorazily, jak jste avizovali. Jdu do toho.

14-03-2017

Zuzana Vcera dorazilo cviceni tak za par tydnu ci mesicu poslu foto.pred a.po. diky

08-03-2017

Andrea Moc děkuji za skvěle zpracovaný jídelníček a trénink. Oceňuji jednoduchá a zajímavá jídla.

28-02-2017

Marek S. Dnes mi dorazil. Děkuji moc za jídelníček který vypadá super a hlavně ze surovin které se dají koupit v každém obchodě. Takže od zítra začínám :-) . Dodání sice od objednávky trvalo aspoň v mém případě déle, ale i tak se těším na výsledek. Samozřejmě po určité době poskytnu další info i výslednou změnu. Ještě jednou děkuji. A teď uz jen cvičit a ....

26-02-2017

Radka Ještě jednou jsem chtěla poděkovat za jídelníček. Je vidět progres :-) Sice to ještě není na zveřejnění, ale pracuji na sobě pilně dále :-) Moc ráda bych pokračovala. Pravda, škoda, že jídelníček je jen na 14 dní.

22-02-2017

Anna Ďakujem za jedálniček a tréning všetko prišli v poriadku.....vyzerá to.zaujimavo. teším sa a s pevnou vôľou ideme na to.

19-02-2017

Natálie Dobrý den, ráda bych se zúčastnila 30ti denní výzvy, které jsem si všimla na instagramu. Můj email je natalielevayova@seznam.cz , děkuji :)

18-02-2017

Nanča Poslání trvalo velmi dlouho, ale jinak jsem spokojená, začínám a doufám ve výsledky, doporučuji

14-02-2017

Lucík Docela mě zamrzelo, že jídelníček je jen na 14 dní a ne alespoň na měsíc a na množství otázek před objednávkou malé množství informací ke stravě a návykům. Ale uvidíme, třeba to bude stačit a výsledky budou fajn

09-02-2017

Denisa Dnes dorazil jídelníček i cvíčo, snad teď půjdou kila dolů, uvidím časem. Děkuji. :)

09-02-2017

Radka Jídelníček přišel až po delší době, trochu jsem se bála, nicméně můžu začít, ať žije změna :-D uvidíme, co to se mnou udělá :-D Zatím moc děkuji.

08-02-2017

Radka Dnes vše došlo v pořádku. Už se těším. Jídelníček i cvičení vypadá zajímavě :)

07-02-2017

Jana Jídelníček přilétl v pohodě,jednoduchý,nenáročný na suroviny :-) Jen mi tam chybí nějaká ryba :-)

07-02-2017

Lucie Dnes po delší době přišla e-book kniha, takže jdu na to :) Za tu cenu vypadá zajímavě, už se těším :) Tuto stranku doporucuji :)

03-02-2017

Jitka Jídelníček dorazil tak hurá na to :-)

03-02-2017

Zuzana Jedálniček a tréning dorazil na čas :-) Vyzerá to super a už sa teším ako pôjdu kilá dole :-)

01-02-2017

Macina dnes dorazil jídelníček i trénink.v čase jaký měl. jak to tu pročítám, zatím jsem spokojena s tím co budu jíst a jak se budu doma hýbat.věřím tomu a tak si nic jiného nepřeji než že budu pyšná že jsem do toho šla a s výsledkama spokojená a vy že vám tu píši tak milou recenzi :)

31-01-2017

Markéta Dobrý den , dnes mi přišel jídelníček , komunikace přes e-mail trosku vazla ale po ozvani na fb to šlo hned :) tak Ok ..... jsem zvědavá jak to půjde :) jestli to zvládnu,😂 Dekuji

31-01-2017

Katka S. Dobrý den, dnes mi přišel jídelníček. S menším zpožděním, ale přece :) Vypadá zajímavě. Doufám, že vydržím a dostaví se výsledky :)

30-01-2017

Andrea P. Jídelníček i trénink přišel v pořádku. Jdu do toho a těším se :-). Snad budu mít dostatečně pevnou vůli vydržet.

29-01-2017

Oldřiška Dobrý den, jídelníček a tréninky došly. Měli jsme trochu problém s komunikaci. Teď už jen začít a udržet pevnou vůli , aby se dostavily výsledky 🙂

29-01-2017

Erika Dobrý den, tak jídelníček a cviky dorazily :) vypada to zajimavě a těšim se až pujdou kila dolu :)

28-01-2017

Veronika Ahoj všem, i ja jsem již držitelem jídelníčku na míru a cvičení, které je přijatelné pro začínajícího. Teď už jen pevnou vůli 😉 Pokud vydržím, ráda se podělím o výsledek v podobě fotografie 😊 Veronika

23-01-2017

Janča K. Zdravím :) Tak dorazil můj jídelníček a cvičební plán. Je to velmi zajímavé :) Jdu do toho s velkým nadšením, snad to půjde rychle dolů, protože když se o nečeho pustím po týdnu jdou vidět výsledky. Tak držte palce a díky moc za vše.

21-01-2017

Marie Roztočilová Dnes dorazil můj jídelniček a trenink tak du do toho 😁doufam,ze to zvladnu ... Doporucuji kdyz vidim ty fotecky co tam lide davaji tak vidim ze to opravdu jde 😁 Takze drzte palce i me 😁😁😁

20-01-2017

Janča Včera mi dorazil jidelníček a trénink (bude nás asi hodně, jelikož jsem se také musela připomenout). Ale stavba jídelníčku mi připadá rozumná a dodržitelná. O víkendu nakoupím a v pondělí začínám:-)

19-01-2017

Alena Dnes mě dorazil jídelníček. Myslím si že suroviny v pohodě akorát teda jsem zvyklá méně jíst :-) tak uvidíme zda to zvládnu ale už se těším.

19-01-2017

Barča Dnes mě došel jídelníček a jdu do přeměny.Suroviny jsou dostupné tak je to fajn:-)

19-01-2017

Mária Dnes mi konečne po dlhšom očakávaní prišiel jedálniček čomu sa velmi teším a dúfam že po jeho dodržaní prídu výsledky 😀 strava aj trening nevyzerajú náročne.

19-01-2017

Zuzana Dnes mi dorazil jídelníček. Sice po delší době a připomínání se, ale mám ho. Doporučené suroviny jsou běžně k dostání. Což je moc fajn. Teď už jen nakoupit suroviny a začít :-) Díky

19-01-2017

Eva Jsem spokojena s jidelnickem i s tréninkem. Je tam spousta zeleniny a normálních potravin které se daji koupit skoro v každém krámu.

19-01-2017

Lucie Po prvotních komplikacích jídelníček i plán cvičení dorazil. Obojí vypadá přijatelně a schůdně. Doufám, že výsledky se dostaví. :-)

19-01-2017

Tereza Skvělá rychlá komunikace. I po mém chybném smazání mailu s ebookem ihned přišel po požádání bez problému znovu. Díky

19-01-2017

Karolína Jídelníček i trénink si bohužel v mém případě daly na čas. Ale obsahově jsem s nimi spokojená a jsem zvědavá, jak mi to půjde.

18-01-2017

Martina Jídelníček i s cvicebnim plánem prisel presne tak jak bylo slibeno, za tyden a po me výzvě. Jídelníček je různorodý a vypada to ze i spravny pomer tuku, sacharidu a bilkovin. Je z dostupnych surovin. Cvičebni plán mi také vyhovuje. Celkově jsem byla mile prekvapena.

16-01-2017

Josef jídelníček i trénink dorazil v pořádku sice po delší době než bylo domluveno a musel jsem se připomenout ale ok. Jídelníček zajímavý jsme zvědav zda bude účinný ,rozhodně po vyzkoušení napíšu pocity a přeměnu ;-)

16-01-2017

Tereza Jídelníček i trénink dorazil v pořádku.Vypadá moc dobře :) Zítra začínám.

15-01-2017

Kamila S jidelnickem a treninkem jsem spokojena a od zítra zacinam :-) vše došlo v pořádku asi po týdnu..

14-01-2017

patricie Naprosta spokojenost jidelnicek,I cvicebni plan, zatim mam za sebou tri dny a citim se skvele

13-01-2017

Tereza Vše dorazilo po menších komplikacích. Jídelníček vypadá skvěle, teď už jenom začít. :)

13-01-2017

Dagmar Ťupová Vše dorazilo v pořádku,jdu prostudovat a můžu začít

10-01-2017

Martina Růžičková Děkuji za jídelníček a trénink, mohu všem doporučit.Tak už jen začít. 😊

08-01-2017

Petra Koprová Děkuji za sestavení jídelníčku a cvičebního plánu. Od zítřka startuji, tak jsem zvědavá. Jak vyzkouším jídelníček, určitě napíšu, jsetli bude vyhovovat.

05-01-2017

Lucie Jeřábková Ačkoliv jsem si počkala na sestavení déle než 7 dní, i tak jsem spokojená. Jídelníček je pěkně propracovaný. Prostuduji a můžu se do toho vrhnout.

05-01-2017

Mirka Karlikova Děkuji za jídelníček a cvičební plán, dorazil tak teď nastudovat a uvidíme.

04-01-2017

Marketa Krotilova Jidelnicek prisel velmi propracovany a skutecne slozen z potravin, ktere jsou bezne dostupne. Je pomerne vydatny ( snim toho skutecne hodne malo), takze je to vyzva ;-)

04-01-2017

Klára Bušinová Poslání jídelníčku trvalo cca 7 dní, jak avizovali v prvním mailu. Je složen velmi pestře a jídla se neopakují, takže mě to snad nebude nudit 😊.

03-01-2017

‎Barbora Bujoková Blahošová‎ Děkuji pěkně za zaslaný cvičební plán a jídelníček. ....😊😊😊

03-01-2017

‎Veronika Tučková Tak jidelniček už přišel vrhneme se na to! Držte palce :)

02-01-2017

Markéta Vrbová Teprve začínám, ale za sebe mohu říct rozhodně , že doporučuji. Skvělý přístup, jídelníček sestavený skvěle z dostupných potravin. Vždy poradí a zodpovi jakykoli dotaz.

02-01-2017

Dominika Jančíková Prave mi doslo cviceni na doma, myslim se to da vydrzet, prvni mam za sebou, ted uz jen pevnou vuli :)

02-01-2017

Jana Manová Děkuji za zaslání jídelníčku a tréninku. Můžu se do toho pustit a snad do léta budu vypadat lépe :).

31-12-2016

Simča Kytlicová Tak jídelníček dorazil v čas tak jak má :) skvělá domluva vše přišlo jak má :) tak a teď můžu začít s proměnou :) moc děkuji

31-12-2016

Anetka Syslová Tak ja uz mam odedneska jidelnicek i plan doma ;-) jsme spokojena ;-) ted jen doufam ze pujdou kila dolu ;-) dekuji

31-12-2016

Jana Řezníčková Děkuji za jídelníček a trénink, mohu všem doporučit, ochota a rychlost vypracování, už se těším až začnu a doufám, že se budu moct pochlubit mou proměnou

28-12-2016

Filip Bražina Za sebe mohu doporučit! Skvělý přístup a už konečně nevypadám jak rozpláclý donut :-)